Over KP Building

Bij KP Building gaan we steeds voor de hoogste kwaliteit tegen de mooiste prijs.

Wie zijn we?

KP Building BV uit Schoten werd opgericht door zelfstandige zaakvoerders Kim Jo & Peter Braem. Vandaar ook de naam ‘KP’. ‘Building’ staat dan weer voor het werk dat wij doen aan gebouwen. Als geregistreerd aannemer biedt KP Building BVBA zijn klanten expertise in verbouwingswerken, dakwerken, gevelwerken, schrijnwerken, sanitair & centrale verwarmingsinstallaties.

Bent u op zoek naar een schrijnwerker, dakwerker of loodgieter? Wij gaan steeds voor de hoogste kwaliteit aan de mooiste prijs. KP Building BV combineert kennis, praktijkervaring en een persoonlijke aanpak op maat. Wij zetten sterk in op een goede en open communicatie tussen opdrachtgever en aannemer. Zo komen we tot het beste resultaat.

Onze partners

Together we can do so much

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken & leveranciers die kwaliteitsproducten leveren. Vanwege de veelzijdigheid in kennis die wij in-house hebben nemen wij uw project van A tot Z in handen. Wij scholen onszelf steeds bij en ons personeel wordt continue opgeleid om u de beste kwaliteit te leveren.

Hebben wij de nodige expertise niet in huis dan doen we beroep op ons extern team van zelfstandige vakmannen die door ons gescreend worden op kwaliteit en financiële gezondheid. Samen zorgen we voor een feilloze oplevering van uw bouwproject.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan, samen bekijken we uw project.

Gratis offerte