Sanitair

KP Building houdt uw sanitaire installaties in topconditie.

Uw badkamer van A tot Z

KP Building BVBA staat klaar voor het onderhoud van uw sanitaire installatie en de plaatsing van uw sanitaire toestellen in regio Antwerpen. U kan ons ook inschakelen voor een volledige renovatie van uw badkamer. On budget of toch liever een luxueuze badkamer? Het kan allemaal. Bent u enkel opzoek naar een installateur om enkel uw badkuip, douche, toilet of lavabo te installeren? Ook dat is mogelijk!

Uw sanitair in goede handen

Installatie en onderhoud

Wij houden uw technische sanitair in topconditie. Denk hierbij aan afvoerleidingen, watertelleraansluiting, leidingsystemen, samen met de technische toestellen zoals stopkranen, terugslagkleppen, filters, drukverminderaars, eventuele waterverzachters en boilers.

Grote en kleine herstellingen

Heeft u een defect opgemerkt of kan uw toestel een dringend onderhoud gebruiken?

Heeft uw bad of douche zijn beste tijd gehad? Een heerlijke douche nemen of eens lekker lang in bad blijven zitten. Het zijn de beste momenten van de dag. Laat dit moment van rust niet vergallen door een defecte douche. Wij hebben jaren ervaring met alle problemen, van kleine herstellingen tot lekkages, en renovaties. Het is allemaal een kolfje naar onze hand!

Uitgelicht

Gerealiseerde projecten

Alle realisaties

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan, samen bekijken we uw project.

Gratis offerte